Grundläggande IT och Automation

Vill du få insyn i de arbetssätt och system inom IT och automation som används inom produktion? Utbildningen ger grundläggande kunskap om datorn och dess olika system som arbetsredskap i industrin.
Webbaserad självstudiekurs som tar ca 3-4 timmar

Kursinnehåll

Utbildningen ger den kunskap, förståelse och färdighet som behövs för att kunna använda datorn och dess olika system som arbetsredskap i industrin, vilken relation till och påverkan de har på varandra samt vilka säkerhetsaspekter som gäller. Detta leder till kompetens att kunna avgöra vad som är relevant information och ta ansvar för att dokumentera den i rätt system på ett säkert sätt.

Denna webbaserade kurs gör det enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt än någonsin att lära sig de kunskaper som behövs för ett kvalificerat och kvalitetsdrivande arbete i industrin. Beskrivningen av denna utbildning och dess innehåll är hämtad direkt från verkligheten, via företag från industrin. Detta ger dig en bra och verklighetsbaserad grund att stå på för de utmaningar och möjligheter du kommer att möta inom industrin. 


Du har tillgång till kursen i 30 dagar efter köp.

Målgrupp

All produktionspersonal inom en industriell verksamhet.

Kursmål

Utbildningen ger den kunskap, förståelse och färdighet som behövs för att kunna använda datorn och dess olika system som arbetsredskap, vilken relation till och påverkan de har på varandra samt vilka säkerhetsaspekter som gäller. Detta leder till kompetens att kunna avgöra vad som är relevant information och ta ansvar för att dokumentera den i rätt system på ett säkert sätt.

De webbaserade kurserna gör det enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt än någonsin att lära sig de kunskaper som behövs.

  • Administrativa system
  • Automatiska system

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Påbyggnad

Efter avslutad kurs erhålls ett utbildningsintyg.
E Learning
Tillgång 30 dagar