EBR Kabelförläggning Utbildning

EBR Kabelförläggning, Arbetar du med eller i anslutning till arbetsplats med kabelförläggning? Certifiering krävs för dig som arbetar som grävmaskinist, anläggningsarbetare, lastbilsförare, arbetsledare eller planeringspersonal. I priset ingår avgift till Energiföretagen.

Kursinnehåll

EBR kabelförläggning vänder sig till personer som leder arbetet på eller i anslutning till arbetsplats med kabelförläggning. Till dig som är grävmaskinist, anläggningsarbetare, lastbilsförare, arbetsledare eller planeringspersonal. Deltagarna som genomför utbildningen med godkänt slutprov får arbeta med kabelförläggning. När deltagaren har gått utbildningen ska de kunna undvika elektriska riskkällor genom att omvandla den teoretiska kunskapen till det praktiska dagliga arbetet.  I priset ingår avgift till Energiföretagen.

Utbildningen bygger på publikationen EBR Kabelförläggning max 145 kV - KJ 41. Komplett handbok för kabelförläggning.


Du hittar våra andra ESA kurser här:


Esa Utbildning Fackkunnig Grund
ESA Repetition Utbildning Fackkunnig Grund 
ESA Instruerad, Tillträde Utbildning
ESA Röjning Utbildning

Målgrupp

EBR kabelförläggning vänder sig till personer som leder arbetet på eller i anslutning till arbetsplats med kabelförläggning. Till dig som är grävmaskinist, anläggningsarbetare, lastbilsförare, arbetsledare eller planeringspersonal.

Förkunskaper

Inga särskilda förkunskaper krävs

Det finns inga kommande kurstillfällen